Кошик 0
Особистий кабінет
Меню
Безкоштовна доставка по Україні за умови замовлення від 1000 грн!
0.00грн.

Мурданія Червона

Модель: ART-462
Відгуки: (0)
Нет в наличии

Товар знаходится на складі: Вознесенськ
0.00грн.
Ціна вказана: За гілочку
Складність у вирощуванні: середня
Вимоги до освітлення: середні
Вимоги до CO2: бажано
Висота дорослої рослини: 35 см
Швидкість росту: повільна
Одна з рідкісних рослин акваріумної флори. Належить до сімейства Каммелінових (Commelinaceae). Точне походження мурданії червоної невідомо, вважається, що вона потрапила до наших акваріумів із Південно-Східної Азії.
 
Мурданія підходить для акваріумів різного розміру, зазвичай її поміщають у середній частині підводної композиції. На вигляд вона сильно нагадує горщикову кімнатну рослину традесканцію. Це яскрава довгостебельна рослина з м'ясистими гнучкими вузлуватими коричнево-зеленими стеблами, діаметром у поперечному перерізі до 2,5 мм. Молоді рослини – прямостоячі, згодом, зі збільшенням довжини стебла, стають пониклими, часто – з бічними пагонами. Лист безчерешковий, лінійної форми, який охоплює своєю основою стебло, утворюючи навколо нього суцільне кільце заввишки 5 мм. Листова платівка з хвилястими краями, пофарбована в рожеві, червонувато-зелені або червоно-коричневі тони, виростає в довжину до 9 см, а завширшки – близько 1 см. Жилки листа пофарбовані дещо темніше за загальний фон і створюють своєрідний мармуровий малюнок.
 
Для посилення забарвлення листя і стебел мурданию червону необхідно утримувати при достатньому освітленні – середньої чи сильної інтенсивності. Температуру слід підтримувати в межах 20–28ºC. Для марення підходить вода, pH якої знаходиться в межах від 6,5 до 7,5, а жорсткість - від 2 до 10 градусів.
 
Мурданія червону розмножують за допомогою невеликих бічних пагонів, які час від часу утворюються на головному стеблі дорослої рослини.
Відгуки
0/ 5
середній рейтинг товара
0
0
0
0
0
Немає відгуків про цей товар. Станьте першим, залиште свій відгук.

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.